Avís legal

L’accés o utilització d’aquest lloc web http://gemmasestilistas.com (en endavant el «Lloc Web») suposa l’automàtica adquisició de la condició d’usuari i acceptació pel mateix de la totalitat de condicions i disposicions recollides en el present Avís Legal en el moment en què es produeixi l’accés o utilització.

IDENTITAT DEL TITULAR D’AQUEST LLOC WEB

El titular del present Lloc Web (d’ara endavant el «Titular del present Lloc Web») és:

Gemma Bolta Masgrau
NIF:
Avinguda de Ferrer Domingo, 8, 08191 Rubí, Barcelona
Correu electrònic: info@gemmasestilistas.com
Telèfon: 93 588 79 67

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general, el present lloc web i les relacions entre el titular d’aquest lloc web amb els Usuaris, es regeixen amb caràcter general per la legislació i jurisdicció espanyoles.

CONDICIONS D’ÚS

Els Usuaris que accedeixin a aquest lloc web hauran de respectar els termes i condicions recollits en el present Avís Legal i en l’ordenament jurídic vigent en cada moment, així com l’ordre públic, la moral i els bons costums.

Els Usuaris podran veure o imprimir els continguts d’aquest lloc web sempre que es faci amb finalitats purament informatius i per a un ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials, il·lícits, indeguts, antijurídics o immorals, i sense que aquests continguts puguin ser alterats o modificats de cap manera.

El Titular d’aquest lloc web es reserva el dret de modificar, completar, afegir o suprimir els continguts publicats al lloc web en qualsevol moment i sense previ avís. Igualment, el titular d’aquest lloc web podrà restringir l’accés a aquests continguts quan sigui aconsellable per raons tècniques o així ho consideri convenient.

Així mateix, el titular del lloc web no es responsabilitza ni s’identifica amb les opinions abocades en el mateix pels seus col·laboradors o usuaris.

En cap cas els Usuaris podran accedir o utilitzar el present Lloc Web de manera que s’ocasionin danys o inutilitzi total o parcialment el mateix, es modifiquin, suprimeixin o alterin els seus continguts, disseny gràfic o codi font, es danyin o alterin els equips del Titular del lloc web, o als programes, arxius, fitxers, etc. que aquest pogués posseir, o es causi qualsevol altre perjudici a tercers que igualment utilitzin aquests elements.

Les adreces de correu electrònic que figuren en el Lloc Web no podran ser utilitzades, cedides o recopilades per a l’enviament d’informacions publicitàries no sol·licitades pel Titular del Lloc Web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut, disseny gràfic i codis d’aquest lloc web, tant existent en el moment actual com en el futur, són titularitat del titular d’aquest lloc web. Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, divulgació, comunicació pública, còpia, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit del titular d’aquest lloc web . Tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en les pàgines web d’aquest lloc web són propietat dels seus amos i estan protegits per llei. L’accés per part dels Usuaris al lloc web no suposa la concessió de cap dret sobre aquests drets de propietat intel·lectual.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

De conformitat amb el que disposa l’article 5 i 6 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, així com en els articles 12, 14 i 18 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, s’informa a l’Usuari que les dades que, si escau faciliti a través dels formularis existents a la pàgina web podran ser incorporades per al seu tractament a un fitxer titularitat del titular d’aquest lloc web amb la finalitat d’atendre les sol·licituds de informació que l’usuari pugui realitzar, així com publicitàries, prestant el seu consentiment exprés per a la recepció de comunicacions comercials per via electrònica o postal de productes i serveis que pugui en el seu cas oferir el titular d’aquest lloc web.

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 se li comunica que respecte a les dades de caràcter personal recollides, té la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició (previstos en els articles 15 , 16 i 17 de la LOPD, així com en els articles 23 a 36 ambdós inclusivament del RD 1720/2007 de 21 de desembre), mitjançant sol·licitud dirigida per escrit al titular del present Lloc Web a l’adreça de correu electrònic o adreça postal que consta a l’apartat «Identitat del titular d’aquest lloc web» del present Avís Legal en els termes que subscriu la legislació vigent.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 3

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Copyrights © gemmasestilistas.com